Loopbaanuitdagingen

Werken is een middel tot zelfontwikkeling. Gezin en vrije tijd zijn dat ook. We worden meer dan ooit opgeroepen om te zoeken naar een goede balans tussen werk en leven. Het is aan ons om zelf richting te geven aan onze loopbaan. Met plezier gaan werken kan alleen als je werk in lijn ligt met wie je echt bent. Vanuit dat perspectief zijn er een aantal belangrijke vragen te stellen:

Wat geeft mij energie?
Welke waarden wil ik beleven in mijn job?
Past deze job wel bij mij en mijn ambities?
Hoe kan ik (nog) meer voldoening halen uit mijn werk?
Waar liggen mijn talenten?
Hoe blijf ik de komende jaren vlot inzetbaar op de arbeidsmarkt op een manier die bij mij past?

Loopbaanbegeleiding bij Eigen-Wijzer

Loopbaanbegeleiding is gespecialiseerde coaching die zich focust op jouw rol als werknemer en/of zelfstandige. Ik combineer hier mijn ontwikkelingsgerichte insteek met talentgericht en waarderend werken. Dit betekent dat we niet vertrekken vanuit het probleem, maar met een positieve blik de mogelijkheden gaan onderzoeken.

Je legt contact met je talenten, je dromen, je ambities en je mogelijkheden. Het resultaat is dat je nieuwe perspectieven voor jezelf ziet op het gebied van werk en levensloopbaan. Van daaruit onderneem je kleine of grote stappen om je loopbaan in lijn te zetten met jezelf.

Praktisch

In samenwerking met Invensa bied ik loopbaanbegeleiding aan die je kan betalen met de loopbaancheques van de Vlaamse Overheid. Dat biedt jou de kans om 7 uur loopbaancoaching te volgen aan ongeveer 10 euro per uur.

Bekijk hier de toelatingsvoorwaarden van de Vlaamse Overheid.

Eigen-Wijzer © 2021.  Privacy Policy